Járóbeteg szakellátás

Tisztelt Betegeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Móra-Vitál Kft. szakrendelései jelen járványügyi helyzetben a megszokott rendtől eltérhetnek, a weboldalon közzétett nyitvatartási időktől.
Járványügyi helyzetből fakadóan rendelések akár el is maradhatnak, kérjük, betegeinek előzetesen érdeklődjenek a recepción.
Intézményünkben 2020. április 14-től folyamatos az Online konzultáció lehetősége.
Szakorvosi kérdésekkel kapcsolatban nyugodtan keresse a Móra-Vitál Kft.
– telefonszám: 06-62-280-123
– e-mail: vitalreci@morahalom.hu
– honlap https://moravital.morahalom.hu/index.php/online-konzultacio/


Kérjen visszahívást a recepciótól, és rendelési időben az szakorvosunk visszahívja.

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése, a fertőzésveszély kockázatának csökkentése és minimalizálása érdekében 2020. szeptember 1-től, csak magyar biztosítással (magyar TAJ számmal) rendelkező betegek ellátására kerülhet sor.

A beléptetés a hétköznapokon a mentő bejáratnál történik, hétvégén a zárva tart a Móra-Vitál Kft. Beléptetésnél rövid csekklistát kell alkalmazni a betegnél. A belépő betegek és a dolgozók test-hőmérsékletének mérése kötelező.

A Móra-Vitál Kft. szakrendeléseit végző épületben javasolt a pontos előjegyzési időre érkezés betartása.

A Móra-Vitál Kft. szolgáltatásait minden beteg csak a saját felelősségére veheti igénybe,  a betegek részére a Móra-Vitál Kft. szakrendeléseit végző épületen belül szájmaszk használata az épületben tartózkodás teljes ideje alatt mindvégig kötelező. A tárgyakkal, személyekkel történő érintkezést követően a kézfertőtlenítés- valamint a megfelelő védőtávolság (1,5-2 méter) betartása ajánlott.

Köszönjük, hogy a fenti intézkedéseket mindannyiunk biztonsága érdekében betartják!

Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya.
Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni”
(Manfred Kets De Vries)

Minden szakrendelésre előzetes időpont egyeztetése szükséges, melyet a (+36) 62/580-042-es vagy a (+36) 62/280-123-as telefonszámon tehetnek meg, illetve személyesen a Gyógyászati Recepción hétköznapokon 8:00 – 18:00 óra között. A feltüntetett területi ellátási kötelezettség a NEAK által meghatározott településeket tartalmazza. A Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Fül-orr-gégészet, Laboratórium, Ortopédia, Szemészet és az Ultrahang diagnosztika kivételével a területi ellátási kötelezettségünkön kívülről érkező betegeinket is térítésmentesen ellátjuk.

Szakrendelésekről további információ, rendelési idők a szakrendelés nevére kattintva érhető el, de javasoljuk a recepció felkeresését.

TB által finanszírozott szakrendeléseink

Térítésköteles szakrendeléseink

nem beutaló köteles

Belgyógyászat-kardiológiaDr. Gavallér HenrietteSz : 16:30 – 18:30

Árakról tájékoztatás személyesen, vagy telefonon a Gyógyászati Recepción.
Területi ellátási kötelezettség: nincs

© 2021 Móra-Vitál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva.