Online konzultáció

Tisztelt Betegeink!

Intézményünkben 2020. április 14-től folyamatos az Online konzultáció lehetősége.

– telefonszám:            06-62-280-123

– e-mail:                       vitalreci@morahalom.hu

Szakrendeléseinkre történő Online jelentkezéseket az alábbi űrlap kitöltésével is meg tudják tenni. Az űrlap kitöltésével hozzájárulnak adataik kezeléséhez, egészségügyi rendszerünkben történő rögzítéséhez, ellenőrzéséhez.

Adataikat bizalmasan kezeljük, másnak nem adjuk át. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető ide kattintva.

Az információk feldolgozását kollégáink hétköznap 8-18 óra közt végzik. Az átfutási időt követően visszajeleznek a lent megadott email címen. Addig kérjük szíves türelmüket.

Kérjük, a megjegyzés rovatban jelölni szíveskedjenek, mely szakterületen szeretnének konzultációt kérni. Kollégáink az Ön által megadott telefonszámon fogják keresni.

Fül-Orr-Gégészeti Online konzultációs lehetőség!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre rendelőinkben sürgősségi ellátást végzünk, azonban nem szeretnénk, hogy kérdéseikkel magukra maradjanak, ezért elindítottuk INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

Az online rendelésen lehetőségük nyílik videóbeszélgetésre, ahol szakmai tanácsokat tudunk adni az adott problémára.
A kapcsolatfelvétel rendkívül egyszerű, csupán 3 kattintás szükséges, így számítástechnikai ismeretek nélkül is könnyedén elérhető.

Az online konzultációra való időpont foglalásra hétköznaponként 8-14 óra között van lehetőség a következő telefonszámon: 62 / 550-797

https://www.facebook.com/hartaihallascentrum/

Keressenek bizalommal!
Dr. Hartai Tamás

© 2024 Móra-Vitál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva.

Az oldalt készítette és üzemelteti: