Tisztelt Betegeink!

Intézményünkben 2020. április 14-től elindítjuk az Online konzultáció lehetőségét. Első körben a Gyógytornára jelentkezőket várjuk, akik rendelkeznek működő “Facebook videochat” lehetőséggel (rendelkeznek beállított webkamerával, mikrofonnal).

Jelentkezésüket az alábbi űrlap kitöltésével tudják megtenni. Az űrlap kitöltésével hozzájárulnak adataik kezeléséhez, egészségügyi rendszerünkben történő rögzítéséhez, ellenőrzéséhez.

Adataikat bizalmasan kezeljük, másnak nem adjuk át. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető ide kattintva.

Az információk feldolgozását kollégáink hétköznap 8-18 óra közt végzik. Az átfutási időt követően visszajeleznek a lent megadott email címen. Addig kérjük szíves türelmüket.

A Gyógytorna mellett Szakrendeléseinkre történő Online jelentkezéseket is fogadunk az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük, a megjegyzés rovatban jelölni szíveskedjenek mely területen szeretnének konzultációt kérni. Kollégáink első alkalommal az Ön által megadott telefonszámon fogják keresni.

Fül-Orr-Gégészeti Online konzultációs lehetőség!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre rendelőinkben sürgősségi ellátást végzünk, azonban nem szeretnénk, hogy kérdéseikkel magukra maradjanak, ezért elindítottuk INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓNKAT!

Az online rendelésen lehetőségük nyílik videóbeszélgetésre, ahol szakmai tanácsokat tudunk adni az adott problémára.
A kapcsolatfelvétel rendkívül egyszerű, csupán 3 kattintás szükséges, így számítástechnikai ismeretek nélkül is könnyedén elérhető.

Az online konzultációra való időpont foglalásra hétköznaponként 🕗 8-14 óra között van lehetőség a következő telefonszámon:  62 / 550-797

https://www.facebook.com/hartaihallascentrum/

Keressenek bizalommal!
Dr. Hartai Tamás