Fürdőgyógyászat

Kedves Vendégeink!
Kedves Betegeink!

Magyarország Kormánya által 478/2020. (XI. 3.) kormányrendeletben kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt, a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet értelmében a közfürdők bezárása kerültek, a Móra-Vitál Kft emiatt a gyógyfürdővel és a gyógyvízzel összekötött kezeléseit átmenetileg, korlátozottan biztosíthatja.
Az egyéb a Móra-Vitál Kft által végzett kezelések, mint: Gyógytorna (szárazföldi és egyéni), Iszappakolás, Rekeszes galván, Gyógymasszázs és Wellness masszázsok és Fizikoterápia továbbra is biztosítottak, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések és a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kezeléseinket és szakrendeléseinket csak tünetmentes állapotban vehetik igénybe. Tünetek észlelése esetén forduljon háziorvosához.
Kérdésekkel kapcsolatban nyugodtan keresse a Móra-Vitál Kft. recepcióját.

 • telefonszám: 06-62-280-123
 • e-mail: vitalreci@morahalom.hu

Nyitva tartásunk
Hétfőtől-Péntekig változatlan
Szombat-Vasárnap az intézmény átmenetileg zárva tart

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

Tájékoztató a gyógyszolgáltatásokat igénybe vevő vendégek részére

Kedves Vendégünk!

Kérem olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

 • Amennyiben Önnek gerinc, vagy egyéb ízületi panaszai, problémái vannak és szeretne társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések segítségével gyógyulni, első lépésként háziorvosát kell felkeresnie.
 • Háziorvosa Önnek kiállít egy beutalót szakrendeléseink valamelyikére. Minden szakrendelésünkhöz előzetes időpontegyeztetés szükséges személyesen a Gyógyászati recepción, vagy telefonon a (+36) 62 280-123-as, vagy a (+36) 62 580-042-es telefonszámokon.
 • A szakorvosi rendelésen kap 1 db vényt (receptet), valamint 2 db kezelőlapot, melyekkel a recepciót kell felkeresni, hogy egyeztetni tudjuk Önnel a kezelések időpontjait, melyek mind Önnek, mind a fürdő munkarendjének megfelelőek (a szakrendelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges, mivel állandó jelleggel nincs fürdőgyógyászatos szakorvosunk, aki fel tudja írni a kezeléseket).
 • A vényen és a kezelőlapon feltüntetett kezeléseket 30 napon belül kell elkezdeni, valamint 56 napon belül kell befejezni. A fenti időpontoktól eltérő kezelőlapot nem áll módunkban teljesíteni. A kezeléseket más fürdőbe átvinni nem lehet. Az Önnél lévő kezelőlapon a recepciós munkatárs feltünteti az utolsó napot, ameddig a szolgáltatást igénybe lehet venni.
 • Amennyiben a kezelést a fenti határidőn belül nem tudta igénybe venni, ezen kezelőlappal több kezelést felvenni nem lehet, az elrendelő szakorvossal újra ki kell íratni a fennmaradó kezeléseket.
 • Amennyiben a kezeléseket az előre megadott időpontban nem tudja felvenni, kérjük azt legalább 2 nappal előre jelezni szíveskedjen. Amennyiben a megadott határidőn belül nem jelzi távolmaradását és annak igazolt okát, kezelését megtartottnak tekintjük, melyet bepótolni nem lehet.
 • A kezelésekért az 56/2003 (IX. 19.) ESZCSM rendelet alapján az alábbi díjakat kell Önnek megfizetni:
Megnevezés Ár (Ft)*
01 Gyógyvizes gyógymedence600
03 Iszappakolás, iszapfürdő600
04 Súlyfürdő500
05 Szénsavas fürdő500
06 Gyógymasszázs600
07 Víz alatti vízsugármasszázs500

* 65 éves kor fölött árainkból 50 Ft kedvezményt biztosítunk.

 • A kezelések megkezdése előtt Önnek szüksége lesz egy higiéniai kezelőkendőre, melyet minden egyes alkalommal magával kell hoznia a kezelésekre. A kezelőkendőt 250 Ft-ért vásárolhatja meg a gyógyászati recepción.
 • A kezelőkendő elvesztése, vagy megrongálódása esetén lehetőség van újabb vásárlására a gyógyászati pultnál.
 • A betelt kezelőlapot minden esetben le kell adni a kezelést kiíró orvosnak.
 • A közgyógyellátással rendelkező betegek az igazolvány felmutatása után a kezeléseket ingyen vehetik igénybe.
 • A társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket csak hétköznap veheti igénybe, hétvégén szolgáltatásaink nem állnak rendelkezésére.

A Móra-Vitál Kft. dolgozói nevében minden kedves Betegünknek, Vendégünknek eredményes gyógyulást és kellemes időtöltést kívánunk.

Dr. Pécsy Balázs
ügyvezető igazgató

© 2021 Móra-Vitál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva.