LABEL automata ajtókban és nyílóajtó automatikákban a LABEL spa. cég évtizedek óta felhalmozódó technikai fejlesztésének eredménye mutatkozik meg. Az olasz design és a német precizitás ötvöződik a meghajtásokban.

A LABEL meghajtások az európai normáknak mindenben megfelelve “CE” minősítéssel rendelkeznek. Típusválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden helyre a leghatékonyabb megoldást ajánljuk.

Az új szabályozások, az akadálymentesítés szükségessége, a jobb megközelíthetőség következtében a nagyobb forgalmú, vagy egyéb hivatali helyiségek bejáratát célszerű automatizálni. Ezekre a feladatokra kínálunk költségtakarékos, energiahatékony megoldásokat.

Igény szerint partnereinkkel együtt, akár a teljes akadálymentesítési feladatot megoldjuk a meghajtásokban. A LABEL automata ajtó nagyon sok különböző funkciójú épület bejárataként, belső elválasztó ajtajaként bizonyított már. Csendes, precíz működésével hosszú hosszú éveken át szolgálja az épület üzemeltetőjét.

  • Cégünk munkatársai díjmentes szaktanácsadással segítenek a legoptimálisabb megoldás kialakításában.

A LABEL automata ajtók egyaránt alkalmazhatók kis és nagyfogalmú bejáratokra. Az ajtók nagy része menekülési útvonalakra is beépíthető.

Nem mindenütt van lehetőség automata tolóajtó beépítésére. Ezeken a helyeken is van automatizálási megoldás: a nyílóajtó automatika. A nyílóajtó automatika segítségével egy, illetve kétszárnyú ajtó egyaránt automatizálható.

Szűk helyekre jól alkalmazható megoldás lehet a teleszkópos automata tolóajtó is. Filigrán megjelenése és gyors, zajtalan működése partnereink maximális megelgedésére szolgál.

 

 

Egy gondolat - “Főoldal”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.