Informacija na Srprkom jeziku
FürdőgyógyászatTÁJÉKOZTATÓ
A GYÓGYSZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ VENDÉGEK RÉSZÉRE

Kedves Vendégünk!

Kérem olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

 • Amennyiben Önnek gerinc, vagy egyéb ízületi panaszai, problémái vannak és szeretne társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések segítségével gyógyulni, első lépésként háziorvosát kell felkeresnie.
 • Háziorvosa Önnek kiállít egy beutalót szakrendeléseink valamelyikére. Minden szakrendelésünkhöz előzetes időpontegyeztetés szükséges személyesen a Gyógyászati recepción, vagy telefonon a (+36) 62 580-042-es telefonszámon.

  Szakendeléseink, rendelési idők elérhetőek ide kattintva

 • A szakorvosi rendelésen kap 1 db vényt (receptet), valamint 2 db kezelőlapot, melyekkel a Fürdő gyógyászati pultját kell felkeresni, hogy egyeztetni tudjuk Önnel a kezelések időpontjait, melyek mind Önnek, mind a fürdő munkarendjének megfelelőek (a szekrendelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges, mivel állandó jelleggel nincs fürdőgyógyászatos szakorvosunk aki fel tudja írni a kezeléseket).
 • A vényen és a kezelőlapon feltüntetett kezeléseket 30 napon belül kell elkezdeni, valamint 56 napon belül kell befejezni. A fenti időpontoktól eltérő kezelőlapot nem áll módunkban teljesíteni. A kezeléseket más fürdőbe átvinni nem lehet. Az Önnél lévő kezelőlapon a recepciós munkatárs feltünteti az utolsó napot, ameddig a szolgáltatást igénybe lehet venni.
 • Amennyiben a kezelést a fenti határidőn belül nem tudta igénybe venni, ezen kezelőlappal több kezelést felvenni nem lehet, az elrendelő szakorvossal újra ki kell íratni a fennmaradó kezeléseket.
 • Amennyiben a kezeléseket az előre megadott időpontban nem tudja felvenni,kérjük azt legalább 2 nappal előre jelezni szíveskedjen. Amennyiben a megadott határidőn belül nem jelzi távolmaradását és annak igazolt okát, kezelését megtartottnak tekintjük, melyet bepótolni nem lehet.
 • A kezelésekért az 56/2003 (IX. 19.) ESZCSM rendelet alapján az alábbi díjakat kell Önnek megfizetni:

Megnevezés  
01 Gyógyvizes gyógymedence 400
02 Gyógyvizes kádfürdő 300
03 Iszappakolás, iszapfürdő 400
04 Súlyfürdő 300
05 Szénsavas fürdő 300
06 Gyógymasszázs 400
07 Víz alatti vízsugármasszázs 300
08 Víz alatti csoportos gyógytorna 400


 • A kezelések megkezdése előtt Önnek szüksége lesz egy higiéniai kezelőkendőre, melyet minden egyes alkalommal magával kell hoznia a kezelésekre. A kezelőkendőt 250 Ft-ért vásárolhatják meg a gyógyászati recepción.
 • A kezelőkendő elvesztése, vagy megrongálódása esetén lehetőség van újabb vásárlására a gyógyászati pultnál.
 • A betelt kezelőlapot minden esetben le kell adni a kezelést kiíró orvosnak.
 • A közgyógyellátással rendelkező betegek az igazolvány felmutatása után a kezeléseket ingyen vehetik igénybe.
 • A társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket nem csak hétköznap veheti igénybe, hétvégén térítéses szolgáltatásaink mellett korlátozott TB-s kezelésekkel állunk rendelkezésére.

A Móra-Vitál Kft. dolgozói nevében minden kedves Betegünknek, Vendégünknek eredményes gyógyulást és kellemes időtöltést kívánunk.

Dr. Pécsy Balázs
ügyvezető igazgató

copyright © 2013 Móra-Vitál Nonprofit Kft. Optimális felbontás: 1024x768 designed by Laz