Informacija na Srprkom jeziku
Bemutatkozás


Mórahalom városában 2001. november 15.-től a járóbeteg szakellátást az Önkormányzat tulajdonában lévő nonprofit társaság a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Közhasznú Társaság- jelenlegi nevén a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Nonprofit Közhasznú Kft. - működteti.

Feladata a járóbeteg szakellátások szervezése, irányítása, a korábban már finanszírozott és a tervezett új szakellátások működési feltételeinek kialakítása, a szakellátások működtetése, szakmai irányítása. Ellátási területe (2010. július óta) a legtöbb szakrendelés esetében a Homokháti Kistérség valamennyi települése (Mórahalom, Ásotthalom, Zákányszék, Üllés, Ruzsa Öttömös, Pusztamérges, Bordány és Forráskút). De fogad betegeket a Mórahalomhoz közeli, de nem Kistérséghez tartozó településekről is (Röszke, Domaszék)

Mórahalom Város Önkormányzata - kidolgozott hosszú távú egészségpolitikai célkitűzéseiben - a szakellátások helyben történő igénybevételi lehetőségének kiterjesztését, a meglévők fejlesztését, a szakmai felszereltség javítását tűzte ki célul.

Ennek első állomásaként az önkormányzat jelentős saját erő, pályázati forrás, valamint lakossági támogatással új szakrendelőket alakított ki. A beruházás eredményeként 2001 őszére három új szakrendelő, egy labor, valamint ezek kiszolgáló helyiségei létesültek.

A fejlesztések itt nem álltak meg. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv DAOP - 2007- 4.1.1/B pályázaton elnyert uniós támogatással 2010 szeptemberére, a már meglévő infrastruktúra bővítésével, elkészültek az új Kistérségi Egészségügyi Központ építészeti munkálatai. Ebben a korszerű, két emeletes, akadálymentesített rendelőintézetben fognak helyet kapni a már működő-bővülő szakrendeléseken kívül új, eddig még nem működtetett szakrendelések is (belgyógyászat, sebészet, gyermekgyógyászat).

A járóbeteg szakellátások mellett széleskörű gyógyászati ellátásokkal (TB által is finanszírozott), valamint wellness és fitnesz szolgáltatásokkal várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat a Móra-Vitál Nonprofit Közhasznú Kft.

Dr. Pécsy Balázs
ügyvezető igazgató

A MÓRA-VITÁL Térségi Egészségmegőrző és Szociális Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság

2006. évi beszámolója (pdf)
2007. évi beszámolója (pdf)
2008. évi beszámolója (pdf)
2009. évi beszámolója (pdf)
2010. évi beszámolója (pdf)
2011. évi beszámolója (pdf)
2012. évi beszámolója (pdf)
2013. évi beszámolója (pdf)
2014. évi beszámolója (pdf)
2015. évi beszámolója (pdf)
2016. évi beszámolója (pdf)
2017. évi beszámolója (pdf)
2018. évi beszámolója (pdf)

(közhasznúsági jelentés)

 

Közzétételi kötelezettsége 2016_1 (pdf)
Közzétételi kötelezettsége 2016_2 (pdf)
Közzétételi kötelezettsége 2017_1 (pdf)
Közzétételi kötelezettsége 2017_2 (pdf)
Közzétételi kötelezettsége 2019 (pdf)

2015. évi közbeszerzések nyilvántartása (pdf)

 

Az 1997. évi CLVI. törvény 19. §-a értelmében a közhasznú szervezet köteles az éves beszámoló jóváhagyásával egyidejűleg közhasznúsági jelentést készíteni. A közhasznú szervezet éves közhasznúsági jelentésébe bárki betekinthet, illetőleg abból saját költségére másolatot készíthet.

copyright © 2013 Móra-Vitál Nonprofit Kft. Optimális felbontás: 1024x768 designed by Laz